header-themamiddagen.png

 

ZELFRESPECT ONTWIKKELEN

Je zelfrespect is authentiek als je – ongeacht iemands houding of benadering – opbouwend kunt blijven responderen. Je weet dan welke kwaliteit of kracht je kunt inzetten zodat je niet van je stuk wordt gebracht of negatief en onzeker reageert.

Investeren in zelfrespect geeft de mogelijkheid om:
– innerlijke kracht op te bouwen en je (verloren) eigenwaarde in ere te herstellen
– te ontdekken hoe je je spirituele krachten en kwaliteiten in de praktijk kunt toepassen
– je voordeel te doen met de ervaringen van andere mensen
– oplossingsgericht te leren denken en handelen
– in een atmosfeer van vertrouwen en waardering ondermijnende gevoelens en patronen te transformeren

Als je positieve en krachtige gedachten formuleert over jezelf, over je spirituele kwaliteiten en innerlijke krachten, dan zal de afbrekende energie van zelfondermijnende gedachten en negatieve overtuigingen, die in je onderbewustzijn liggen opgeslagen, afnemen en transformeren.

Zelfverzekerd in het leven te staan en evenwichtig om te gaan met de uitdagingen die je privé en professioneel op je pad aantreft, bouwt zelfwaardering en zelfrespect op. Deze innerlijke schoonheid kun je op steeds meer momenten in je leven tonen.

Zelfrespect Ontwikkelen werkt met vier kernbegrippen: ken jezelf, accepteer jezelf, versterk jezelf en wees jezelf. Je leert door middel van oefeningen hoe je je gevoelens kunt transformeren en afscheid kunt nemen van negatieve aannames. Er worden verschillende strategieën voor conflicthantering en andere hulpmiddelen besproken en er is ook genoeg ruimte voor meditatieve reflecties.

Kijk voor data en tijden bij Agenda.

Comments are closed.