Leven met de Allerhoogste – tv documentaire

Een thema-documentaire over een actueel thema in Nederland werd in 2010 geproduceerd en uitgezonden door OHM net televisie.

OHM tv reportage

Steeds meer 40 plussers (mannen en vrouwen) komen alleen te staan. Dit komt doordat ze geen geschikte partner kunnen vinden, zijn gescheiden of weduwe of weduwnaar zijn geworden. De verwachting is dat deze groep steeds groter wordt. Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau zullen in 2050, 5 van de 10 oudere vrouwen kinderloos zijn. Volgens de Hindoe filosofie bestaat het leven uit vier fases. De tweede fase, Grihasta, staat in het teken van het gezinsleven, het opbouwen van een carrière en sociale betrokkenheid. In deze uitzending echter spreken twee vrouwen die er bewust voor hebben gekozen deze tweede fase een andere, spirituele, invulling te geven.

Artie Narain is namens BKSA een van de twee hoofdpersonen in deze documentaire. Artie (33) staat in het bloei van haar leven. Ze werkt op een notariskantoor als boekhoudster, mediteert dagelijks bij de Brahma Kumaris Spirituele Academie en is er betrokken bij diverse activiteiten. “Mijn relatie met de Allerhoogste Ziel, God, ervaar ik als onvoorwaardelijk en dat is voor mij belangrijk. Ik wil me anytime geliefd voelen”.

Bekijk via: http://player.omroep.nl/?aflID=10567536

Comments are closed.