Freedom and Happiness in Relationships Zuiderstrandtheater Den Haag

Het programma ‘Freedom and Happiness in Relationships’ dat op 29 juni in het Zuiderstrandtheater in Den Haag plaatsvond werd bijgewoond door ongeveer 1100 mensen. De culturele start werd uitgevoerd door een Indiase danseres die klassieke bewegingen combineerde met moderne muziek. De voorstelling gaf op die manier een mooi gevoel van integratie van verschillende tijden en landen. Mevrouw Kaur Sapra van de ambassade verwelkomde Sr. Shivani en deelde haar persoonlijke ervaring met het oefenen van enkele lessen van BK Shivani.

bk Shivani

BK Shivani in het Zuiderstrandtheater

Over het onderwerp ‘Vrijheid en geluk in relaties, gaf BK Shivani een gedetailleerde beschrijving van de te nemen stappen, om vrij te worden van verwachtingen en te kunnen blijven geven. Acceptatie als de belangrijkste stap om je eigen energieniveau hoog te houden, zonder anderen pijn te doen.

BK Shivani onderstreepte het belang van onze uitstraling, gedachten en handelingen gelijk zouden moeten zijn. Het hebben van een goede relatie met jezelf resulteert in het hebben van goede relaties met anderen.

Na het programma vertrokken mensen gelukkig en voldaan.

Comments are closed.