Awakening New Possibilities – BK Shivani

Brahma Kumari Shivani heeft via haar tv-serie Awakening miljoenen kijkers geleerd hoe ze kunnen mediteren en hun leven kunnen transformeren Haar praktische en humoristische benadering heeft traditionele wijsheid toegankelijk gemaakt voor een steeds groter wordend internationaal publiek, met alleen al 110 miljoen weergaven op haar YouTube-kanaal. Kijkers volgen haar programma’s om meer inzicht in hun leven te krijgen en te leren hoe ze hun relaties kunnen verbeteren en betere ouders kunnen zijn. Ook krijgen ze handvatten om hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren en een gelukkiger en meer vervuld leven te kunnen leiden. In de afgelopen 5 jaar toerde BK Shivani met haar live shows door India, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten.

Shivani

Ze werd goodwill ambassador voor de World Psychiatry Association in 2017 en was in 2014 winnaar van de Woman of the Decade Achievers Award.

Op 8 maart 2019 ontving BK Shivani de hoogste civiele eer voor vrouwen in India uit handen van President van India.

Sister Shivani toert in de zomer van 2019 door Europa en zal op 29 juni a.s. een voordracht houden in het Zuiderstrandtheater in Den Haag:

Freedom and Happiness in Relationships

 
Het programma is in het Engels. Vertaling in het Nederlands is beperkt mogelijk.

Datum: zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 19:00-21:00 uur
Locatie: Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB  Den Haag

Reserveer hier je gratis kaartje(s)

Comments are closed.