header-profiel-activiteiten.png

 

LEVEN ZONDER STRESS

Stress kan je denken opjagen, je lichaam ziekmaken en je goede relaties vernietigen. Het kan je leven dusdanig beheersen dat je het gevoel krijgt dat je zelf niet meer leeft, maar geleefd wordt vanuit onbeheerste emoties en reacties.

Door verantwoordelijkheid te leren nemen voor je eigen negativiteit kun je stress leren ombuigen naar innerlijke evenwichtigheid en kalmte.

Je komt dan erachter dat je eigenlijk zelf je stress creëert door de manier waarop je naar de buitenwereld kijkt en erop reageert. Je projecteert als het ware je eigen stress op mensen en situaties omdat je in de veronderstelling verkeert dat zij verantwoordelijk zijn voor jouw gevoelens van onbehagen.

Begrijpen dat je je eigen gedachten en gevoelens kunt leren vormen door gebruik te maken van je aangeboren wijsheid en kernwaarden, brengt levenskracht en creativiteit terug in je leven.

Verlichting van stress betekent dat je de druk van het leven los laat en de teugels van je eigen leven weer in eigen hand neemt. Als je je eigen kracht weer terugkrijgt, komt er ruimte voor ervaringen van vrede, liefde en vrijheid.

Kijk voor data en tijden bij Agenda.

Comments are closed.